15 november 2017

Green Deal Scholen aanwezig op Najaarsbijeenkomst Bouwstenen voor Sociaal

Op 30 november vindt de najaarsbijeenkomst van Bouwstenen voor sociaal plaats. Een dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijk vastgoed. Maar ook een dag om vooruit te kijken, nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met een hoofd èn tas vol houvast weer naar huis te gaan.

Tijdens deze bijeenkomst zullen Wim Lengkeek, Wichert Eikelenboom en Marco van Zandwijk namens Green Deal Scholen een sessie verzorgen. Green Deal Scholen heeft het afgelopen jaar meer dan 80 praktijkervaringen in beeld gebracht van scholen en gemeenten die werk hebben gemaakt van het verduurzamen van hun schoolgebouwen. Wat was hun vraag, welke maatregelen hebben zij toegepast en wat is het behaalde resultaat? Tijdens deze parallelsessie staat niet alleen een toelichting op bewezen aanpakken centraal. Juist de vraag ‘hoe met deze ervaringen binnen de eigen organisatie aan de slag te gaan’ heeft prioriteit. Deelnemers krijgen ter plekke advies waarmee zij aan de slag kunnen. 

Bekijk ook onze handige informatiebladen om alvast wat kennis op te doen over verschillende thema's die aan bod komen tijdens de Najaarsbijeenkomst. 

Bekijk hier het volledige programma