15 februari 2018

Green Deal Scholen ondersteuningspartner tijdens landelijke Kennisdag

Op 6 maart a.s. in het weer zover! Dan vindt de 5e editie van de landelijke Kennisdag “Grip op Kwaliteit” plaats. Net als vorig jaar is de Green Deal Scholen ook dit jaar weer ondersteuningspartner van de Kennisdag. 

Kennisdag
Ieder jaar bezoeken schoolbesturen, kinderopvangorganisaties en gemeenten de Kennisdag om kennis te delen, inspiratie op te doen en te leren van elkaar op het gebied van de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra. Dit jaar vindt de Kennisdag plaats op 6 maart van 12.00 – 17.30 op het IJburg College 2 in Amsterdam.

Programma
Er is dit jaar weer een divers en actueel programma opgesteld. Een van de thema’s dit jaar is duurzaamheid. Zeker met de Green Deal Scholen als ondersteuningspartner mag dit thema niet ontbreken. Speciaal voor u hebben we daarom de “Duurzaamheidsroute” ontwikkeld. Hier ziet u gemakkelijk welke sessies betrekking hebben op duurzaamheid. Aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld komt u op een interactieve manier in aanraking met dit thema. 

Green Deal Scholen lokaal
Tijdens de Kennisdag heeft de Green Deal Scholen een eigen lokaal. Hier vinden sessies plaats, maar u kunt hier ook in gesprek gaan met ambassadeurs van de Green Deal Scholen.

Zien wij u op 6 maart?

Bekijk de duurzaamheidsroute           Bestel uw tickets