10 juli 2019

Praktijkbijeenkomsten Verduurzaming Scholen

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

zonder onderrand.pngHoe maak je een schoolgebouw gezond en duurzaam op een betaalbare en efficiënte manier? Veel schoolbesturen en gemeenten willen aan de slag met hun schoolgebouwen. Het vertalen van deze wens naar de praktijk is vaak lastig. Tijdens de regiobijeenkomsten van het innovatieprogramma Frisse en Aardgasvrije Basisscholen kunt u meer leren over de onderwerpen die relevant zijn voor uw specifieke situatie.

Programma
Wij nodigen u uit om te investeren in de toekomst van uw schoolgebouw. Dit kan op dinsdag 10 september in Eindhoven, 17 september in Den Haag en woensdag 18 september in Zwolle. De bijeenkomsten vinden plaats in de middag. Het programma biedt een algemene introductie, twee rondes voor inhoudelijke keuzesessies en een gezamenlijke afsluiting en borrel. Vanzelfsprekend is er ruimte voor om vragen te stellen en kennis uit te wisselen.

Keuzesessies
Heeft u al een plan voor verduurzaming? Hulp nodig bij het opstellen van een businesscase? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van innovatief aanbesteden? Elke praktijkbijeenkomst biedt ruimte om twee onderwerpen uit onderstaande sessies te kiezen:

  • Integraal aan de slag met beleid & huisvestingsplannen,
  • Quick wins rondom energiebesparing,
  • Businesscase & bundeling geldstromen,
  • Innovatief of traditioneel aanbesteden,
  • Samenwerking scholen en gemeenten verbeteren.