14 november 2017

Tweede informatieblad: Praktijkvoorbeelden online!

Schoolbesturen en gemeenten gaan steeds vaker voor een gezond, duurzaam en betaalbaar schoolgebouw. Op de website van de Green Deal Scholen worden praktijkervaringen gedeeld door mensen die in het onderwijs werken. Door creativiteit en samenwerking met externe deskundigen blijkt er in de praktijk veel meer mogelijk te dan gedacht.

informatieblad praktijkvoorbeelden.pngEnergieverbruik en duurzaamheid zijn op veel scholen niet dagelijks onderwerp van gesprek. Best vreemd, want we willen de leerlingen graag meegeven dat ze bewust met de aarde omgaan. De eigen school is een prima plek om daarmee te beginnen. 80 schoolleiders vertellen op de website van de Green Deal Scholen hoe ze dat hebben aangepakt.

Dit tweede informatieblad in de reeks informatiebladen helpt schoolbesturen mogelijke verduurzamingsmaatregelen in beeld te krijgen die passen bij de situatie van de school.

Om het u als lezer gemakkelijker te maken vatten we belangrijke onderwerpen uit onze website voor u samen in handige informatiebladen. Deze informatiebladen kunt u downloaden. Ze zijn te vinden op www.greendealscholen.nl/informatiebladen 

Download hier het informatieblad