11 januari 2018

Vierde informatieblad: Vergelijking Schoolventilatiesystemen online!

Als schoolbestuur wilt u graag een gezonde school met een goede luchtkwaliteit. Want een gezond binnenmilieu is belangrijk voor de prestaties van leerlingen en leerkrachten. Met een goed ventilatiesysteem kunt u hiervoor zorgen. 

infoblad 4 11-1.pngDit vierde informatieblad geeft een handig overzicht van vijf veel toegepaste ventilatieconcepten. Met tekeningen en foto’s en inclusief aandachtspunten voor de bouwkundige en installatietechnische inpassing, voor het onderhoud, en voor het beste comfort en gebruiksgemak. En met kostenindicatie. Alle vijf de ventilatiesystemen garanderen een gezonde binnenlucht, minimaal Frisse Scholen Klasse B, mits ontwerp, aanleg, gebruik, beheer en onderhoud goed zijn geregeld. Het overzicht is bedoeld voor schoolbesturen, om een goede gesprekspartner te zijn bij het ontwerpproces. Maar ook voor adviseurs en installateurs handig om met schoolbesturen te bespreken.

Om het u als lezer gemakkelijker te maken vatten we belangrijke onderwerpen uit onze website voor u samen in handige informatiebladen. Deze informatiebladen kunt u downloaden. Ze zijn te vinden op www.greendealscholen.nl/informatiebladen 

Download hier het informatieblad