nieuwsbrief_001.jpg

Rosemarijn_web2.png

Renovatieplannen? Bezoek onze gratis kennissessie!

Exclusief voor schoolbesturen én gemeenten!

Hebt u als schoolbestuur of gemeente te maken met verouderde gebouwen? Terwijl u liever een gezond, duurzaam en fris schoolgebouw voor uw leerlingen en medewerkers wilt? Denkt u om die reden aan renoveren, maar stuit u op praktische bezwaren als tijd en geld? Kom dan naar de kennissessie Renovatie Schoolgebouwen voor informatie over de nieuwste ontwikkelingen.

In één dagdeel op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom renovatie
De PO-Raad, VO-raad en VNG houden gezamenlijk zes regionale, compacte kennissessies in mei en juni. Hierin vertellen zij u alles over de meest recente ontwikkelingen. Zoals het advies van de commissie Nijpels aan staatssecretaris Dekker. En welke acties u nu al kunt nemen om goed voorbereid te zijn. Ook geeft de Green Deal Scholen beleidsmatig én praktisch advies om uw schoolgebouwen niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam én gezond te maken. Naast veel actuele informatie, ontvangt u via werktafels en een live helpdesk concreet advies om direct met uw vraagstuk aan de slag te gaan. Bij aanmelding kunt u - indien gewenst - de voor u belangrijke thema’s aangeven.


Locatie & data

Datum Locatie Adres
29 mei Utrecht Domstad (Koningsbergerstraat 9)
2 juni Schiedam Lentiz LIFE College (Parallelweg 401)
6 juni* Hoorn* Tabor College d'Amte (Berkhouterweg 5)
7 juni Venlo School aan de Vijver (Vijverhofstraat 2)
8 juni Bergen op Zoom Mollerlyceum (Bolwerk-Zuid 168)
14 juni Zwolle Basisschool de Smaragd (Esdoornstraat 10)


Organisatie en kosten

De organisatie van deze kennissessies is in handen van de Green Deal Scholen. Binnen dit initiatief werken onder meer de PO-Raad, VO-raad en VNG samen aan een gezonde leer- en werkomgeving in een voor schoolbesturen betaalbaar schoolgebouw.
De compacte kennissessies zijn exclusief toegankelijk voor schoolbesturen en gemeenten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Ja, ik wil graag meer weten over de kennissessie Renovatie van schoolgebouwen

Reserveer uw tickets

# Hulp nodig?

Wilt u aan de slag met een gezond en duurzaam schoolgebouw, maar weet u niet waar te beginnen? Of bent u al verder gevorderd en loopt u vast? De Green Deal Scholen helpt u graag (weer) op weg. Neem gerust contact op met onze helpdesk.

 

Helpdesk_GDS.png

# Doe inspiratie op

Lees meteen de ervaringen van gemeenten, schoolleiders en schoolbesturen.

Ga direct naar de praktijkervaringen

# Meer weten over gezond en duurzaam renoveren? 

Lees ook onze andere themadossiers:

# Energiewetgeving voor Scholen

Bent u als school verplicht om energie te besparen? Met dit interactieve kompas ziet u precies welke wetten en regels van toepassing zijn op uw situatie. Voor schoolgebouwen gelden.

Naar het Kompas Energiewetgeving

# Meer informatie

Kies de situatie die op u van toepassing is. Hier vindt u direct alle benodigde, onafhankelijke informatie:

Beleid en afspraken maken.png      Energie besparen en opweken.png       Binnenklimaat verbeteren.png       Financiering regelen.png