Wat levert deelname aan de regionale kennissessies u op?

Kennis van de meest recente ontwikkelingen
U leert bij over alle recente veranderingen rondom onderwijshuisvesting. Een belangrijke nadruk hierin ligt hierbij op de activiteiten en bereikte resultaten van de Commissie Nijpels.

Handvatten voor het maken van beleid
Goed beleid op het gebied van onderwijshuisvesting helpt beleidsmakers én schoolbesturen. Op deze bijeenkomsten reiken wij u heldere modellen en werkwijzen aan om dit beleid voor beide partijen goed te implementeren.

Handvatten voor het implementeren van duurzaamheid
Juist renovatie biedt mooie kansen om te werken aan duurzame oplossingen. U leert hoe u bij het verbeteren van schoolgebouwen direct stappen maakt naar een gezondere én duurzame leeromgeving.

Hulp bij uw persoonlijke vraagstuk
Als u vragen hebt over uw eigen (toekomstige) projecten, kunt u deze doornemen met de aanwezige kennisexperts. Bij de live-helpdesk zijn wij u graag van dienst om u op weg te helpen.

Inspiratie uit de praktijk
Goed voorbeeld doet goed volgen. Graag delen wij met u inspirerende praktijkvoorbeelden waar tegen redelijke kosten grote stappen zijn gezet. Trotse schoolbesturen en gemeenten vertellen over hoe zij in samenwerking hun projecten lieten slagen.

Praktische tips om direct geld te besparen
Diverse praktische én eenvoudig inzetbare tips waarmee u vanaf morgen al direct geld kunt besparen. 

Een flinke dosis energie voor u én uw collega’s
Als u werkt aan een gezonder, duurzamer en betaalbaar schoolgebouw helpt u leerprestaties én werkprestaties verbeteren. Kortom, uw activiteiten kunt u daadwerkelijk in de praktijk terugzien. Als dat geen energie oplevert!

Reserveer uw tickets